NASIL 10 YILLIK KANADA VİZESİ ALDIM?

Kanada’ya vize alırken kanıtlamanız gereken en önemli şey gerçekten geri dönecek olmanız. Ülkenize yerleşmeyeceğim izlenimini vermelisiniz. Bunu da belli bir kaç evrak ile yapacağız. Hali hazırda bir öğrenciyseniz bu işimizi daha kolaylaştıracak. Dil okuluna kayıt olmak da aynı şekilde ‘ İngilizce öğrenip geri döneceğim’ izlenimi yaratmamızı sağlar. Her ülke gibi Kanada’da vize verirken ülkede nerede kalacağını, hangi parayla geçineceğini, parayı kimin yollayacağını(sponsorunu), mal ve mülk varlığı, banka dökümü gibi bir çok bilgi istemektedir. Daha doğrusu biz bunlar ile vize başvurusu yapacağız ki, red alma ihtimalimiz oldukça düşük olsun. Benim vizem SX-1 yani ülkede maksimum 6 ay öğrenci olarak kalabiliyorum. Fakat annem turist vizesi aldığı için sadece gezmek amacıyla otel rezervasyonu ile ülkeye rahatça giriş yapabilir. Gittiğiniz ülkedeki amacınıza göre evrak sunarsanız o şekilde vize alırsınız ve işiniz kolaylaşır. Söyleyeceklerim bu kadar, hepinize bool seyahatli günleeer :)..

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s